Pay Diamond to be in UNN Live on 17th February, 2018. Read more about it below.

Pay Diamond to be in UNN Live on 17th February,  2018. Read more about it below.

Pay》Diamond to be in UNN Live on 17th February,  2018. Read more about it below.

Administrative Director
Carlos luiz is an economist and system Engineer,with over 27years of experience in Distribution. Acted as commercial Director for a Japanese Multinational, the marketing director for a Chinese multinational as well as a Consultant for a wide variety of companies in Brazil.

ABOUT PAY》DIAMOND
 An international company with more than two years dedicated to million-dollar DIAMOND business (Kimberley certified)combined with the visionary network-marketing system. A great project that is revolutionizing throughout the planet,unlike anything the world of MLM has ever seen.
 The pay diamond Company has developed a unique project,based in REAL  operations,where the company shares millionaire business that makes an enormous difference by the magic that means not participating in the company as in common systems:"YOU WILL NOT BE A SELLER OF PRODUCTS".

With presence in 140 Countries and administrative headquarters in Hong Kong. Agreement with Euro-change and MasterCard. Winning position in the World Ranking of the best companies on the planet (Number 31! Among the best 500)

Through the business of the century: "Network Marketing" achieves the distribution of one of the most sought after and valued products in the world: THE DIAMONDS.

WHY PARTICIPATE
DIAMONDS are the products par excellence where demand is greater than supply. What does that mean? Within this fantastic market,the larger the operation,the greater the profit. And that's exactly the reason why we have adopted the network marketing strategy as leverage,since it is the millionaire business and the best of the future.

 WHY INVEST IN DIAMOND?
For thousands of years,they have been believed that DIAMOND bring good luck (and bad luck) health,wealth and protection against most of the ills that can befall mankind.
They are also a multi-billion dollars business,although compared to the gold business,the diamond industry us small.
The worldwide retail market for diamond jewelry was $60 billion in 2010. Like the gold business,the diamond business is segmented into several groups;
1. Miners and producers, who mine rough diamonds,then sort and sell them..
2. Cutters and polishers:those who buy rough diamonds from the producers,then cut and polish.
3. Jewelry manufacturer who create finished pieces.
4. Retailers who sell the finished jewelry to customers.

 1. WHAT IS PAY DIAMOND?

Ans: A corporately registered  Investment company.

Headquarter located in central Hong Kong, with over 200,000 partners all over the world.

Pay Diamond headquarter is at suit 3601, two exchange square 8, Connaught place, central Hong Kong.
website:
www.paydiamond.com

2. WHAT DOES PAY DIAMOND DO?

Ans: Giving services of purchasing, selling, storing and delivery of investment diamonds.
[they mine, process (cutting into various shapes and sizes) and sales diamonds.]

3. WHAT PRODUCT IS PRESENTED IN THE PAY DIAMOND INTERNET WEBSITE?

Ans: Diamond of 999.9 purity in any values from 0.10 to 10 Karats of Diamond.

4. WHERE IS THE COMPANY REGISTERED?

Ans: Hong Kong

5. WHEN WAS THE COMPANY REGISTERED?

Ans: 2015

6. WHAT DETERMINES THE SALE PRICE OF DIAMOND IN PAY DIAMOND?

Ans: World price of Diamond.

7. WHAT KIND OF MARKETING IS USED BY PAY DIAMOND FOR TRADE MOVEMENTS?

Ans: Partnership

8. WHERE ARE PROSPECTS PAID FROM PAY DIAMOND?

Ans:  Turnover from Diamond trades.

9. WHAT DOES PAY DIAMOND INTEND TO DO WITH THE BONUS PROGRAM?

Ans: Growing of client base.

10. WHO CAN BE AN ACTIVE ADVERTISING AND REGISTERED PARTNER IN PAY DIAMOND?

Ans: People with passion Diamond and wants to build their multilevel marketing business.

11. WHY ARE THE PROSPECTS ADVERTISING PAY DIAMOND?

Ans: Wild spread of the company services and for bonus/leadership program benefits. 

12. WHICH PARTNERS ARE PAID?

Ans: All partners are paid. Investors (non net-workers) get 5%weekly alone, but Partners with 2 direct down-lines (net-workers) get more bonuses.

HOW IT WORKS:
  Pay Diamond was design in a way that it suits everyone both the rich and poor, net-workers and investors (non net-workers).

  Pay Diamond has two major categories of participants:

  The Investor and the Net-workers.

The Investors:
  This is for those who simply just want to buy packs of diamond and get returns without the networking.

  Your Return On Investment is 5% weekly for 50weeks after an initial 30day waiting period.

The Networking Aspect:
  You can build your own team recommending this opportunity to others.  Family, Friends, Co-workers, anyone.. Everyone can be part of your team and generate more profit in dollars.
Earning big💰💰💰

13. WHAT BONUSES EXIST IN THE BUSINESS for those who are interested in inviting someone (networking)?

Ans: 💥For referrals only💥.
When you invite someone to your team as soon as the person activate their account, you receive

1. Start up Bonus (Referral Bonus):
- Joy Pack: $5
- Light Pack: $10
- Plus Pack: $30
- Master Pack: $100
- Safe Pack: $500

  Bonus are paid according to the pack the person your refer activate.

2. Binary Bonus:
  All accounts have a certain amount of PV's (point value) matched at 50% on lesser leg.

So you earn:
- Joy 50pvs ($25 binary)
- Ligh 100pvs ($50 binary)
- Plus 300pvs ($150 binary)
- Master 1000pvs ($500 binary)
- Safe 5000pvs ($2,500 binary)
 Note:
  Matching is to infinity.
Spillover here is also to infinity. There is mega money here.

3. Unilevel Bonus:
  Paid once a month you get $0.50 for all your team members who registered in the month until 10th level.

It doesn't matter if you only refer 2people.

It's not all your effort, it is a team work.

4. Qualification Bonus:
  There are 9 qualification levels with various bonuses attached to them.

14. HOW MUCH TO INVEST AND RETURNS ON PACKS?

Ans:
1. Safe pack cost $18,000 and you receive $900 weekly

2. Master pack cost $3,600 and you receive $180 weekly

3. Plus pack cost $1,200 and you receive $60 weekly

4. Light pack cost $400 and you receive $20 weekly

5. Joy pack cost $200 and you receive $10 weekly

Prices of Packs in Naira

Safe Pack $18,000 (7,200,000) you'll earn back 18m in returns.

Master Pack $3,600 (1,440,000) you'll earn back 3.6m in returns.

Plus Pack $1,200 (480,000) you'll earn back 1.2m in returns

Light Pack $400 (160,000) you'll earn back 400,000 in returns

Joy Pack $200 (80,000) you'll earn back 200,000 in returns

Weekly Bonuses are paid on Mondays

15. HOW DO I WITHDRAW MY MONEY AFTER 50 WEEKS OR BEFORE?

Ans:
Bonus withdrawal
There are many ways to get cash:

1. Use of our Euro exchange MasterCard to take cash on ATM Machines

2. Using your dollar earnings to purchase packs for new people and collect cash

3. Selling of your earnings to other members who need dollars to purchase people's packs

4. Withdrawing in bitcoins and /or mktcoin.

5. Direct bank transfer to your local bank account through euro exchange.

16. MUST I BRING PEOPLE BEFORE I GET PAID?

Ans: No

17. HOW DO I JOIN?

Ans: Ask for sponsor sign up link.
 How to cash out from Pay Diamond 💎:

1. Through Master Card
2. Through Bitcoin
3. Through domiciliary account
4. Pd-code

Before you can access your funds through Euro exchange, you have to open a free account with them online( it’s free) The person who registered you will guide u on how to do that.

You will have to be verified by Euro exchange. 
Your valid details will be required (International Passport or Driver's license or National ID card or Bank Statement duly signed by your bank or Voters Card.

After being verified, then you have the options of withdrawal via the first 3 above which are:

1. Master Card:
Here, you will apply for a Master Card with which you can make withdrawals from any ATM machine worldwide in any currency of your choice.
It will cost you $80 (DHL shipping cost inclusive)
You will get the Master Card paid for if you have up to $80 in your back office.
When you apply for it, $80 will be deducted from your PAY DIAMOND account and shipped to you.
All you have to do is send your money or transfer your earnings from your PAY DIAMOND account to your Euro exchange account at no cost.
Then you can use your Master Card to cash it out anywhere anytime.

2. Bitcoin:
Here you can cash out through bitcoin wallet if you prefer cryptocurrency.
All you do is transfer your money or earnings from your PAY DIAMOND account to you Euro exchange account and choose "bitcoin"
Then send your earnings from your Euro exchange account to your bitcoin wallet.
NOTE!!! When you withdraw in Bitcoin, the money withdrawn triples. Meaning for example you withdraw 500 dollars in bitcoin, it becomes 1,500 dollars 💵. EACH AMOUNT WITHDRAWN TRIPLES.

3. Domiciliary Account:
Here you have the choice to transfer your earnings from your Euro exchange account to your domiciliary dollar account.

4. The last way to cash out in PAY DIAMOND is through *Pdcode*
Simply means you can use your earnings to sign up new registrations within the system.....

For more information WHATSAPP/call +2348105961124

1 comment:

  1. Very vital, informative, educative and Tutorial informations are found only on this web page I for one person appreciate it, I SALUTE YOU!

    ReplyDelete

Powered by Blogger.